Fjellstogo

Ekte fjellmat fra lokaldistriktet og en unik atmosfære

Fjellstogo –
Gamlestølens hjerte

Ekte fjellmat fra lokaldistriktet og en unik atmosfære. Fjellstogo byr på deilig mat med råvarer fra lokaldistriktet. 

Fjellstogo er hjertet på Gamlestølen. Her kan vi by på nydelig fjellmat med råvarer fra bygda og bygdene rundt oss. I tillegg til en meny med mange av tidens mest populære retter for så vel den yngre garde som de litt tilårskomne.

Atmosfæren er hyggelig og avslappet. Fjellstogo er ideell for selskaper og ikke minst som samlingspunkt under bedriftsevent. Vi har åpent torsdag til og med søndag og i uke dagene for øvrig etter avtale. I alle ferier har vi åpent alle dager.
Vi lover å gi deg en unik opplevelse og gode smaker. Ta turen innom. Velkomne te uss. Ønsker du å bestille 45978845 eller på booking@gamlestolen.no

ÅPNINGSTIDER

Sommeren er snart over og vi på Gamlestølen og Fjellstogo går tilbake til våre ordinære åpningstider

Hvis du lurer på noe kontakt oss gjerne. Vi ønsker dere velkommen til fjellheimens beste kjøkken. Husk at åpningstider i høytider som jul og påske kan være annerledes.


Legg gjerne ditt arrangement hos hos

Kontakt oss for arrangementer, selskap, kurs, møter, overnatting, ta med hjem eller andre spørsmål på booking@gamlestolen.no eller tlf 45 97 88 45. I tilknytning til Fjellstogo har vi også et konferansebygg, utleiehytter, besøksgården og vårt eget alpinanlegg.

Meny