Utleiehytter

Ekte fjellmat fra lokaldistriktet og en unik atmosfære

Utleiehytter

I tilknytning til Gamlestølen Fjellstogo, er det hytter for utleie. I våre hytter er også hunder velkomne, du må bare gi beskjed så du får hytte som er beregnet for hunden.. Hyttene er utstyrt med alt sengetøy(dyner/puter) og nødvendig kjøkkenutstyr. Sengetøy og vasking kan forhåndsbestilles.

Gamlestølen har hyggelig hytter for utleie med direkte adkomst til langrennsløyper, alpinsenter, turstier, jakt, fiskevann, bær og soppturer.

Gamlestølen er en typisk helårs destinasjon med. Sommer som vinter starter ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra.

Alle hyttene har dusj/ toalett og velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin

History

Nå kan du legge ferien til fjells. Sommer som vinter starter ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra.

5 manns hytter:

Tradisjonelle, flotte og nyoppførte med vestvendt terrasse. 50 kvm stor hytter. De har stue med peis og kabel-TV. Kjøkkenet er utstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ovn. Ett soverom med familiekøye 150/90 og en hems med 2 x 120 senger. Bad med dusj og toalett.

14 manns hytter:

Hyttene ligger usjenert til på Gamlestølen. De har tradisjonell og koselig standard med vestvendt terrasse. 120 kvm stor hytte. Stue med peis og kabel-TV. Kjøkken med spisestue, oppvaskmaskin, kjøleskap og komfyr med ovn. I første etasje er det ett soverom med dobbeltseng, og to soverom med familiekøye. I andre etasje er det to soverom med dobbeltseng og en ekstraseng. Ett stort bad med dusj og toalett, og et ekstra toalett.

Ta kontakt med oss om du vil leie en hytte

Telefon

45 97 88 45