Hyttetomter & hytter

EKTE | VAKKER | SPENNENDE | HELÅRSDESTINASJON

Hyttetomter på Gamlestølen

Du er velkommen til å kjøpe hyttetomter i en av våre hyttegrender Skåletjernshøgda, Graneistølen, Bakkotjednet og Gamlestølen – tomter som ligger fra 920 til 1020 m.o.h.

KONTAKT OSS I SKJEMA UNDER FOR VISNING MED OVERNATING

Tilbring fritiden din i et eldorado for jakt, fiske og bærplukking. Sommer som vinter starter ubegrensede turmuligheter rett utenfor hyttedøra. Du får tilgang til et svært snøsikkert høyfjellsområde. Rett i nærheten ligger Spåtind på 1414 m.o.h. Nasjonalparkene Langsua og Jotunheimen ligger inntil hyttegrendene samt vårt eget naturreservat, Langtjern beliggende rett nedenfor Fjellstogo. Ta kontakt med oss for visning av våre hyttetomter.

Play Video
I PAKT MED NATUREN

Hytteområder

Våre hyttegrender er klare for deg

Gamlestølen

Her var den første hyttegrenden på Gamlestølen. De fleste tomtene har en utsikt som kan ta pusten fra noen og enhver. Hyttegrenden strekker seg fra litt ovenfor Gamlestølen Fjells.

Skåletjernshøgda

Skåletjernshøgda

Denne hyttegrenden ligger litt for seg selv i forhold til Gamlestølen Fjellstogo. Her er tomtene lagt inn i naturen med utsikt til Spåtind 1414 og Synnfjellmassivet og områdene rundt.

Graneistølen

Graneistølen

Hyttegrenden smyger seg oppover fjellet og mange tomter har utsikt mot mektige Spåtind 1414 moh.Tomtene er solrike og også her glir hyttene inn i terrenget.

Langtjern

Langtjern

Dette er den nyeste hyttegrenden og ligger med utsikt utover Langtjedn naturreservat. Reservatet består av 534 dekar hvor det er yrende fugleliv. Hyttegrenden ligger i svakt hellende terreng og meget solrikt.​

IMG_0362 (1)

Bakkotjednet

Tomtene ligger på omlag 1000 m.o.h, idyllisk plassert rundt tjernet. De ligger lunt og koselig til og har egen badeplas ved vannet. Hyttegrenda består av få hytter/ tomter.

BESTILL DIN VISNING NÅ

Vi tar kontakt med deg for en prat. Så kan vi avtale nærmere vedrørende visning med overnatting. 

History

Hos oss kan du velge din egen hytte. Vårt eget entreprenørfirma utfører grunnarbeider og sålestøping uten lange ventetider på våre hyttetomter.

Alle tilkoplingsavgifter er inklusive i de oppgitte tomtepriser (vann, avløp, strøm, bredbånd og vei – alt frem til nærmeste tilkoblingspunkt, normalt beliggende i tomtegrense/veiskulder.

Priser:
Skåletjernshøgda  – fra kr 900.000
Bakkotjednet – byggeklart – fra kr 900 000
Gamlestølen – byggeklart – fra kr 950 000
Graneistølen – byggeklart – fra kr 975 000

Langtjern – byggeklart løpet av 2021 – fra kr 825. 000

Hytter vi setter opp i egen regi, eller sammen med en av våre mange samarbeidspartnere – legges fortløpende ut for salg.

Gamlestølens hjerte

Fjellstogo

Vår egen Fjellstogo tilbyr en rikholdig meny når du ønsker et velsmakende måltid. Rett ved siden av ligger vår besøksgård med en rekke aktiviteter. Besøksgården kan være stengt deler av året. Gamlestølen produserer gourmetisen «Gamlestølen Gaards-Is frå Valdres»